7 Kasım 2010 Pazar

BİSMİLDE ESRARENGİZ CİNAYET!!

15 gündür kayıp olan Diyarbakır Silvan'a bağlı Başdeğirmen (Hana Kele) nüfusuna kayıtlı Recai Bal'ın cesedi tanınmaz halde bulundu.
Esrarengiz Cinayet
15 gündür kayıp olan Diyarbakır Silvan'a bağlı Başdeğirmen (Hana Kele) nüfusuna kayıtlı Recai Bal'ın cesedi tanınmaz halde bulundu.
Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’ne bağlı Başdeğirmen (Hana Kele) nüfusuna kayıtlı Recai Bal (35) kaybolduktan 15 gün sonrası Bismil’e bağlı Kocalar (Koca) köyü yakınlarında Batman havaalanı arkasındaki çalılılarda bir köylü tarafından cesedi bulundu. 15 gün önce Silvan’a giderken kaçırıldığı söylenen Recai Bal’ın(35) cesedi bugün çalıların arasında bozulmuş ve tanınmaz bir halde bulundu. Recai Bal’ın tanınmayan cesedini yakınları elbiselerinden teşhis etti.
Başdeğirmen (Hana Kele) nüfusuna kayıtlı üç çocuk babası Recai Bal’ın kim veya kimlerin ne amaçla kaçırıp öldürdüğü bilinmezken, olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirerek ağıtlar yaktı. Bulunan cesedin 10-12 gün önce öldürüldüğü sanılırken, savcı ve jandarma olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu. Recai Bal’ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedinin Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildiği belirtildi.
Recai Bal’ın cesedi otopsi yapıldıktan sonra Başdeğirmen (Hana Kele) köyüne defnedileceği öğrenildi
Bismil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder